Neomasculinity

Noe jeg har interessert meg for en stund er kjønnsdynamikk. Folk er sjeldnere og sjeldnere i parforhold i følge statistikk, som jeg legger merke til i min vennekrets. Enkelte av mine kompiser prøver hardt å få seg en kjæreste/partner, men har  ikke hellet med seg der. De ikke alene, for å si det slik. De som først finner noen har ofte mange partnere over tid. Dette skaper selvsagt problemer for barna, siden de blir mer rotløse enn i tidligere generasjoner.

Neofeminitet har mye av skylden her. Kvinner trenger ikke en som kan gi dem resurser, noe som var noe av det mest attraktive kvinner såg i menn før. Det gjør at kvinner flest ikke finner den klassiske gode, intelligente mannen like attraktiv som før. Det må mer til enn å bare være en mann, moralsk, ha ting i orden osv. for å tiltrekke seg en kjæreste. De mennene som er attraktive er de spennende, veldig sosiale, mektige osv. De færreste menn greier å leve opp til de standardene. På samme tid velger mange kvinner å kaste bort tiden som mest attraktiv, 18-25, på å pule rundt, gå fra mann til mann og ikke gifte seg. Det gjør det mye mindre sannsynlig for dem å få seg en partner senere, i alle fall som når opp til standarden de har satt i løp av ungdommen. 

For å få bedre liv har enkelte menn bestemt seg for å omfavne neomasulinity. Dvs. at de må forandre sin oppførsel, bli mer disiplinert og gjøre alt som er godt for seg selv, for å kunne konkurrere i et vanskeligere og vanskeligere partnermarked. Denne reaksjonen er mye bedre for en selv, en de som bare velger å kaste inn håndkleet. 

 

#Politikk #Samfunn #Kjønn #Kvinner #Menn #Kjærlighet #Fertilitet #Barn #Attraktivitet #Skjønnhet #Kjekk #Pen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjellooy

Fjellooy

25, Bergen

Skriver vanligvis om politikk og andre ting i samfunnet som interesserer meg. Skriv gjerne en kommentar om du er uenig, om det direkte er faktuelt feil eller synes det som er skrevet er bra. Du kan støtte med en månedlig sum, eller gi en gang, på: https://www.patreon.com/fjellooy. Som gir meg muligheten til å øke kvaliteten, og om vi når $100, ønsker jeg å bruke dette til å lage en egen nettside.

Kategorier

Arkiv

hits