hits

Norsk media er verdiløs både som informasjonskilde og for offentlig debatt

Det er tydelig for alle som leser og sjekker flere kilder, at de fleste norske media kanaler er en usikker kilde til informasjon. Det de skriver og informerer om er farget av det journalistene mener, som redøkterene mener, eierne beordrer og hvilken vinkling de tjener penger på å ha. 

Den offentlige debatten sliter med det samme, som er en svakhet for konsumentene og samfunnet som helhet. Å holde nivået på debatten lav nok for alle til at alle forstår og å spare følelsene til de som ikke evner å styre dem, er et annet problem. Når akademia samtidig har en svak og dogmatisk diskusjon, gjør det at hele samfunnet egentlig ikke diskuterer, men følger pengene og den "moderne" troslæren/dogma.

Jeg er selvsagt ikke noe bedre selv, utenom at jeg ikke tjener penger på dette, men et mangfold av meninger er positivt. Alle alternative stemmer styrker alles posisjon, fordi de beste ideene overlever kritikken. Norsk media er derimot fryktelig ensporet og en del av den samme vennegjengen. Norge taper på dette.

#Media #Politikk #Samfunn #Diskusjon #Debatt #Nyheter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjellooy

Fjellooy

25, Bergen

Skriver vanligvis om politikk og andre tema i samfunnet som interesserer meg. Skriv gjerne en kommentar om du er uenig, om det er faktuelle/logiske feil eller om du synes det som er skrevet er bra. Del gjerne med andre om du liker det du leser.

Kategorier

Arkiv