hits

Det er viktig å støtte skapere du liker - Adpocalypse på youtube

Det siste halve året har vært mye negativt som har skjedd med konservative skapere på yourube. Disse har ofte hatt youtube som eneste jobb, men pga forandringer i reklame politikken, får de ikke lenger inn like mye penger fra videoene sine. De blir plassert i en kategori kalt "not advertising friendly". Noe som på sikt kan gjøre det umulig for dem å holde på med det de driver med.

Det er derfor svært viktig at du støtter skapere du liker, som har tapt på endringen i reklamepolitikken. En av disse er Sargon of Akkad. Han blir nå i tillegg saksøkt av en annen youtuber, for brudd på opphavsretten. Du kan være enig eller uenig med at han gjort feil, men søksmålet er latterlig høyt. Å støtte skapere du liker og da særlig de som lager videoer ol. på fulltid (ikke meg), er viktig. For om det blir slik at enkelte meninger ikke blir uttrykt vil hele samfunnet tape på det på sikt. 

Det som er fint med det frie ord, er at alle ideer kommer frem i lyset. De som er dårlige blir argumentert bort, de gode forblir. Slik blir det lettere for alle å stemme riktig eller ta de riktige valgene i livet generelt sett. Ytringsfriheten er noe av det viktigste vi har.

Link til Sargon of Akkad sin Patreon: https://www.patreon.com/sargon

#Politikk #Samfunn #Youtube #Google #Reklame #Sargon #Støtte #Skapere #Ytringsfrihet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjellooy

Fjellooy

25, Bergen

Skriver vanligvis om politikk og andre tema i samfunnet som interesserer meg. Skriv gjerne en kommentar om du er uenig, om det er faktuelle/logiske feil eller om du synes det som er skrevet er bra. Del gjerne med andre om du liker det du leser.

Kategorier

Arkiv