hits

Ønsker den norske stat å skjevfordele menn og kvinner i Norge?

I følge statistisk sentralbyrå flytter kvinner oftere fra bygda til byen, mens menn oftere blir boende. Årsaken er nok todelt, å være bonde blir sett på som et maskulint yrke og mange andre yrker på bygda er det samme. Det er sannsynligvis for få kvinnelige yrker på bygda. Den andre årsaken er at kvinner oftere tar høyere utdanning. 

Det har lenge vært kjent at gutter har svakere skoleresultat enn jenter, som ikke har kilden i forskjellig IQ, men sannsynligvis forskjellig utviklingsmønstre og styrker. Gutter utvikler seg noe senere enn jenter, som gjør at de i realiteten ikke er på samme utviklingsnivå ved samme alder. Den norske skolen er også overfokusert på språk, det er velkjent at jenter er mer spesialisert mot språk. Asiatiske skoler som er mer fokusert på logikk og matematikk, har et mer jevnt resultatnivå. Jeg tror at skjevhetene delvis kan bli forklart av hva vi har fokus på. For øvrig vil jeg legge til at den norske skolen gjør det svært dårlig i forhold til gjennomsnittlig IQ nivå. Noe som tyder på at det er noe særiøst galt med den norske skolen.

Staten har lenge vært kjent med hva som skjer i skolen og konsekvensene av det, men har ikke gjort noe for å endre det. Politikken har helt klart vært med på å skjevfordele menn og kvinner i Norge, gjennom at kvinner oftere tar utdanning i byen og gutter oftere blir igjen hjemme. Samtidig har staten tatt inn innvandrere til Norge, som er med å rette kjønnsbalansen i byene, men ikke på bygda. Kan denne politikken være laget for å hindre uroen single innvandrermenn kan skape i byene? Jeg vet ikke, det blir bare en konspirasjonsteori, men man kan begynne å lure. Jeg ser ingen annen årsak til at staten skal gi gutter en så dårlig skolegang som de gjør, og redusere sysselsettingen i fremtiden. 

Norsk skolesektor er elendig på alle plan og ødelegger livene til hundretusener av mennesker, fordi de ikke kan få arbeid i fremtiden. Hva er deres plan med den egentlig?

#Skole #Politikk #Samfunn #Kjønn #Skjevfordeling #IQ #Språk #Utdanning 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjellooy

Fjellooy

25, Bergen

Skriver vanligvis om politikk og andre tema i samfunnet som interesserer meg. Skriv gjerne en kommentar om du er uenig, om det er faktuelle/logiske feil eller om du synes det som er skrevet er bra. Del gjerne med andre om du liker det du leser.

Kategorier

Arkiv